Annons
AnnonsWashologi by Viktoria


Jag älskar fina produkter och jag älskar även när saker doftar gott. Det tror jag alla ni som läser min blogg har uppfattat men något ni inte vet är att jag även älskar att tvätta 🙂
Jag älskar när det är rent och fräscht och doften av nytvättat. Allt detta i kombination och att jag även bryr mig om miljön gjorde att jag fick upp ögonen för Washologi by Viktoria.

Washologi är en ny svensk avancerad produktserie med tvätt-, mjukmedel och linnevatten som både är miljövänlig och effektiv förutom snygg och väldoftande.
Deras tvättmedel är mycket effektiva redan vid låg temperatur och alla deras produkter är mycket koncentrerade för miljöns skull.

Produkterna är även bl.a närproducerade för att minska transportsträckorna och inte tillsatta med onödiga kemikalier som tex färgämnen.
Washologi  innehåller inte Polycyclic musk som många andra mjukmedel/parfymerade produkter på marknaden.
Polycyclic musk är en kemikalie som används för att din tvätt ska dofta gott lite längre men det många inte vet är att den här kemikalien senare i livscykeln kan spåras i allt från modersmjölk till fisk och i blodet hos människor, väldigt obehagligt när man tänker efter.

IMG_9759

Min absoluta favoritprodukt i deras produktserie som jag aldrig kommer vilja va utan framöver är deras linnevatten. Det är helt fantastiskt! Linnevattnet kan man spraya över kläderna mellan tvättillfällena för att fräscha upp med en fräsch doft eller tillsätta några kapsyler i strykvattnet.
Jag får verkligen inte nog av dessa, sprayar på mina kläder hela tiden eller över sängen. Det är helt underbart att krypa ner i sängen sen efter kan jag lova 😉  Alla dofterna doftar ljuvligt men min absoluta favorit är ”Välbehag”.
Doften ”Välbehag” har jag i en stor flaska och två andra i små som gärna följer med mig i min väska, perfekt när man är iväg och reser tex 🙂

För att läsa mer om Washologi så kan ni göra det på deras hemsida, där har de även en webshop så man kan beställa om man vill 🙂 Kika in på washologi.se 🙂

IMG_9762

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar