Annons
AnnonsVårens första dag


Igår på vårens första riktiga dag så åkte vi hem till ön och mina föräldrar och hälsade på. Lilla A älskar att va här, det är alltid mycket bus och lek och han får uppmärksamhet varenda sekund. Min familj älskar honom verkligen och han blir så himla bortskämd hemma hos dom.

IMG_0891

Min mamma höll på att fixa i trädgården och självklart hade hon köpt små krattor och spadar till lilla A så han fick va med och hjälpa till, något han tyckte va så kul! Han fastnade helt för morötter och planterade själv en hel kruka med detta. Vi satte i en skylt med hans namn i väntan på att det ska börja växa <3

IMG_0972

Vi myste massa i solen, åt glass och åkte se och handlade på Ica. Lilla A var med både i köket och lagade mat (provsmakade allt i vanlig ordning haha) innan han hjälpte min pappa med oxfilén på grillen.
Kvällen avslutades med att lilla A ville bada så han och ”Katajiiina” (min mamma) badade i solnedgången.
Så himla underbar dag, längtar ännu mer efter sommaren nu <3

IMG_0952

IMG_0957

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar