Annons
Annons



Sweet chililax med ris och yoghurtsås


Det fick bli lite kylskåpsrensning idag, man tager vad man haver. Det blev till slut sweet chililax med ris och sallad med en kall yoghurtsås. Tog inte mer än 20 min att tillaga 🙂

Ingredienser
4 st laxfileér
Rapsolja
Salt
Sweet chilisås
Ris
1 pkt sockerärtor
1 pkt pinjenötter
Ruccola
En näve körsbärstomater
Olivolja
Turkisk yoghurt
Chilisås

Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader. Lägg i lite rapsolja i en ugnssäker form. Lägg över laxfileérna, salta och pensla rikligt med sweet chili. Ställ in i ugnen i 15-20 min.
Koka riset efter anvisningarna på förpackningen. Koka sockerärtorna lätt i lättsaltat vatten.
Hetta upp en stekpanna och torrosta pinjenötterna, rör runt hela tiden då de lätt blir brända, smaka av med salt.
Blanda ruccola, delade körsbärstomater och sockerärtor, ringa över lite olivolja. Strö över pinjenötter.
Blanda turkisk yoghurt och chilisås, smaka av med salt.

Servera laxfilén men ris, sallad och den kalla såsen.

IMG_9148

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.com



Annons




Annons

Laddar