Annons
AnnonsSe alla mina recept samlade!


Det är många som frågar om jag kan samla mina recept så de är lättare att hitta här på bloggen. Mina inlägg är redan samlade i olika kategorier tex ”Recept på mat” ”Recept på efterrätter/bakverk” ”Skönhet” ”Bellakliniken” osv.
Om du följer min blogg via mobilen så kan du se dessa kategorier ovanför varje inlägg. Är det ett recept på en middag så kommer det stå ”Recept på mat” ovanför rubriken. Klicka där och du får upp alla recept i denna kategorin 🙂

Följer du min blogg via datorn så ser du alla kategorier samlade i spalten till höger 🙂
Hoppas detta hjälper er att hitta rätt framöver <3

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar