Annons
AnnonsRelationsrum på Ica?


Finns det något värre än att handla när man verkligen inte vet vad man ska laga? Lite stressade åkte vi till Ica utan att ha bestämt oss för vad vi ville äta så väl på Ica kom frågan upp och vi hade helt delade meningar. Det händer inte ofta men det händer nog alla par ibland och oftast brukar det lösa sig snabbt med denna gången stod vi säkert i 30 min och velade. Efter ett tag så la jag upp 4 olika förslag med helt olika huvudingredienser men inget verka falla John på tungan denna gången och hans förslag fastna inte jag för heller. Till slut kom vi på den briljanta idén att vi skulle göra hemmagjord pizza så glatt tog vi kundkorgen och gick in på Ica, supersugna på pizza båda två! Sugna och glada tills vi kom till vad vi skulle ha på pizzan haha! Helt plötsligt hade vi väldigt delade meningar och fasen jag borde ha vetat det innan… Tankarna for tillbaka till tiden inne i Big Brother där John kunde kriga för sin hemmagjorda pizza och när jag då såg vad han hade i så vågade jag inte äta för jag var rädd för att bli magsjuk haha!
John ville denna gången ha färdigt pizzakit och mer vanliga klassiska ingredienser på medan jag ville göra egen pizzadeg och tomatsås toppad med lufttorkad salami, chevreost, nötter, päron och honung. När jag sa vad jag ville ha på pizzan så spärrade han upp ögonen så som bara han kan göra och kollade på mig som jag vore ett ufo haha!! Jag försökte förklara att det var en perfekt kombo och så himla gott men han gick inte att övertala. Att göra halva pizzan var visste vi båda skulle bli krig också så den idén la vi ner snabbt..
Stämningen blev lite irriterat då vi velat så länge och John utbrister att Ica borde ha ett ”relationsrum” där man kan sätta sig och prata istället haha!
Efter många suckar så frågade jag om vi inte skulle äta tacos istället och så fick det bli! Jag undrar hur många som har räddat middagen med tacos egentligen, säkert väldigt många men det funkar 🙂

Alla har sina små saker som de måste ha i sin tacos, John ville ha banan i sin tacos och jag färsk ananas. Har ni något som ni gärna har i så får ni gärna lämna en kommentar, vore kul att veta 🙂

tacos

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar