Annons
AnnonsPet Head från Bed Head


Som jag berättat tidigare så vill jag gärna skaffa hund till våren. Jag har letat efter bra uppfödare och funnit en som jag fått bra kontakt med som haft bra avel innan. Blev intresserad av deras tik som har det jag söker och förhoppningsvis kommer hon löpa snart, spännande! 🙂

Satt och kollade lite saker till hundar förut (drömde mig bort en sväng) och såg att märket Bed Head har gjort en serie till hundar som heter Pet Head (älskar namnet haha). Det fanns massa roligt bl.a gjort schampo, balsam och spray för att ta bort dålig lukt till hundar. Sen innehöll alla produkter bara naturliga ingredienser, det gillar vi 🙂
Deras produkter till oss människor doftar ju mumma! Så detta måste jag verkligen beställa hem sen om vi får en valp! Jag hittade produkterna på Pupstore.se :)

schampoo

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar