Annons
AnnonsNya naglar hos bästa Tara


Varit så sjukt stressad denna veckan och inte hunnit med något alls som jag vill göra därför ett par dagars frånvarande. Har dock hunnit med ett besök hos världens bästa Tara och fått nya fräscha naglar! Hon är så himla duktig! Jag bad om ljusa  fräscha naglar denna gången och hon gjorde dom som vanligt med en snygg twist, älskar det! Silverstreck och stenar på långfingret och lite ljust glitter längst ner på ringfingret! Är galet nöjd som vanligt!
Tara är väldigt fullbokad, många som vill gå till henne och jag förstår verkligen varför. Men hon berättade att hon ska öppna ny egen salong nu och framöver kommer tre till superduktiga tjejer börja jobba hos henne, tjejer som hon själv valt ut för att få de bästa under samma tak!
Så med andra ord, ni som vill ha en bra nageltjej, se till att boka in er hos någon av dessa tjejer så ni får möjlighet att bli en av deras kunder innan de sätter stopp för nya kunder för de är så fullbokade, för det lär de utan tvekan bli!
Den ena tjejen Elize har även nu en tävling på sin instagram ”Nailsbyelize” som går ut på söndag 1 feb, så vill ni vinna ett nytt set hos henne så rekommenderar jag er att besöka hennes instagram 🙂

Nedanför ser ni naglar från Kamila, Amna och Elize som snart kommer börja jobba hos Tara 🙂

IMG_5427

Och här nedanför  är mina fina naglar som Tara gjorde denna gången 🙂
IMG_5431

Vill ni kontakta Tara så finner ni henne i Stockholm/Jakobsberg

Mail: tarasnaglar@gmail.com
Tel: 0769 471 625
Instagram: taraanaglar

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar