Annons
AnnonsNy energi igen!


Hej alla.

Min lilla frånvaro här har sina orsaker. Lite omtumlande och det är egentligen konstigt hur livet kan ändras så snabbt och ta nya vägar. Man kan aldrig veta vart livet tar en, och när folk frågar mig vad mina planer för framtiden är så har jag helt slutat svara för mitt liv drar ändå åt ett helt annat håll än vad jag hade planerat från början haha 🙂

Min sjukdom har såklart varit en stor del av frånvaron också. Jag har medvetet fått utesluta saker i mitt liv för att kunna bli friskare, både aktiviteter och vänner som påverkar mig för negativt. Inte det lättaste man kan göra men ibland så måste man om man för sin egen skull. Lämna gamla vanor för att kunna ta in nya för ett bättre liv.
Jag brukar relatera till en stege, när en person tagit sig upp en bit och får en knuff så kanske den personen skulle tappa greppet lite men inte falla ner så långt. Jag har inte riktigt den styrkan än att hänga kvar så jag tappar det helt och får börja klättra från backen igen. Det tar så mycket energi och inte värt längre.
Så nu försöker jag fokusera mer på mig själv, vad som får mig att må bra och de vänner som bryr sig om mig på riktigt. Jag har flera mål längst vägen som jag vill nå och det första har varit att gå upp 5 kg.
5 viktiga kg som gör att jag kommer precis över gränsen där mina inre organ inte påverkas på samma sätt längre. Detta har jag faktiskt nyligen klarat och det har jag börjat smygfira med att träna styrka igen. Fortfarande på en väldigt lugn nivå för att inte pressa kroppen för mycket men ett steg i rätt riktning 🙂

Jag har även en hemlighet som jag inte får berätta om än tyvärr. Men snart kommer det bli officiellt. Ser fram emot denna hösten, detta ska helt klart bli min höst och min start för ett nytt, friskare och bättre liv igen 🙂

11800509_10155882398075321_8141140659553157238_n11825599_10155878861560321_8276288148777595838_n

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar