Annons
AnnonsMitt nya jobb


Både igår och idag har jag hunnit med att öva på att göra fransförlängning, varit lite dåligt med tid det sista så idag blev det tredje gången jag gjorde det. Resultatet blev inte så himla dåligt ändå med tanke på att jag inte gjort det så många gånger. Sen så är det såå himla kul! Jag älskar att sitta och pilla! Mitt problem är bara att jag oftast är för självkritiskt och för noggrann så det tar lite längre tid än vad det borde. Så nu ska jag försöka jobba upp tempot så jag kan hålla en bra tid. Så det krävs att jag övar mer nu. Jag hade satt upp mål att klara certifikatet innan jul också, vore så kul om jag klarade det.

Men ska jag klara certifikatet så får jag verkligen lägga i en högre växel nu för snart går jag även på min nya tjänst på Make up store. Har blivit erbjuden 75% i fast tjänst där nu, passar mig perfekt! Jag älskar Make up store och har saknat det (har jobbat för samma märke i flera år innan), sen så har jag fransarna som jag vill arbeta med, sitter på en väldigt fin salong och övar nu och det är även där jag kommer arbeta och ta emot kunder sen när jag är redo.

Sen utöver detta har jag har ytterligare projekt så kommer komma upp i 100%, om inte mer. Det är en dröm att få möjligheten att få arbeta med allt detta, make upen, fransarna och det andra projektet (kommer berätta mer längre fram men det är inom skönhet), det är allt jag tycker är otroligt roligt i vanliga fall, mina största intressen.
Är så glad och så tacksam, detta hade jag aldrig trott för ett par månader sen! 🙂 <3

En bild från fransarna jag gjorde på Tove idag, singelfransar.

12107240_10156179810175321_8835953208360267076_n

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar