Annons
AnnonsMina extensions -Toupéma Belgal


För några år sen så råkade jag (eller ja, en mindre bra frisör tyvärr) bränna av mitt hår. Jag hade väldigt långt fint hår innan men plötsligt blev det axelkort och tunt. Panik!
Satte in extensions efter den händelsen och har efter det fortsatt med det.  Jag gick på några nitar i början när jag skulle välja märke och metod men efter att ha lärt mig den hårda vägen vad som är bäst så har jag bara använt skonsamma metoder som microringar och tejp. Det har gjort att mitt egna hår har börjat växa ut och börjar bli fint igen under tiden.

Jag har även under denna tiden hunnit testa lite olika märken på marknaden och de sista gångerna har jag använt extensions från Toupéma Belgal! Det är utan tvekan det bästa håret jag testat! Det är otroligt bra kvalité på detta håret. Blir inte alls lätt torrt och risigt trots att jag har väldigt långt hår, 60 cm!

Jag kan säga så här, välj extensions med omsorg, för när man väljer ett med sämre kvalité så blir håret lätt kaos och tro mig det ger panikkänsla! Välj även en skonsam metod så ert egna hår inte blir skadat.
Så vill ni slippa mina nitar som jag fått gå igenom så rekommenderar jag  er verkligen att välja microringar eller tejp och även extensions från Toupéma Belgal.
Vill ni läsa mer om så kan ni kika in på www.toupemabelgal.se, ni kan även lämna frågor bland kommentarerna så ska jag besvara så gott jag kan 🙂

IMG_9461

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar