Annons
AnnonsKemisk peeling -Karlstads hudklinik


Idag gjorde jag min tredje behandling av kemisk peeling på Karlstads hudklinik. De använder Neostratas produkter som jag även använder hemma (bästa) och jag ser redan fina resultat på min hud.
En kemisk peeling förhindrar tilltäppta porer, återfuktar, förminskar fina linjer och rynkor, ger slätare hudstruktur, bleker pigmentering, ökar lystern och förbättrar acneärr.

Kemisk peeling är verkligen min favoritbehandling, huden blir så slät och fin efter en kur! Jag brukar göra en kur på höst/vintern för att fräscha upp huden och sen emellan fräscha upp med nån enstaka behandling om det behövs. Man blir nämligen solkänslig direkt efter vid en sån här kur så därför är den bäst att göra på vinterhalvåret.

Neostratas kemiska peeling innehåller glykolsyra som ger en hudföryngring. Under en behandling appliceras en hög koncentration av glykolsyra på huden, denna får sedan verka en kort tid under övervakning. Hur lång tid man har på glykolsyran beror på hur din hud reagerar och hur hög % man använder, allt från någon minut till 8 min är vanligt. Det kan pirra och sticka lite i huden under en behandling och behandlingen avslutas genom att glykolsyran neutraliseras (pirret/sticket försvinner direkt då).

Med Neostratas kemiska peeling så rodnar man inte eller flagnar efter tack vare det amfoteriska komplexet som ligger runt varje syra-atom och skyddar huden när syran penetrerar hudytan. Detta amfoteriska komplex har Neostrata patent på 🙂

Kathrin på Karlstads hudklinik avslutade min behandling med att lägga på en svalkande och återfuktande mask, lite extra lyx för att få en extra fin hud 🙂

IMG_9925

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar