Annons
AnnonsHösten


Är det bara jag som blivit så trött redan av hösten? Jag har iaf fått sova senaste nätterna så visserligen skönt mot hur min sömn brukar se ut men känt mig så seg sista dagarna.
Jag brukar köra lite olika tillskott under vintern för att pigga upp som brukar hjälpa så får väll knalla ner till Life och inhandla lite igen.
Vad brukar ni annars göra för att få mer energi när det börjat bli mörk ute igen? Tips?

Annars utöver att man blir lite trött av hösten så älskar jag den! Så mysigt med halsdukar, stickade tröjor, och höstpromenader när vädret är fint. Älskar även att få baka, laga mat och ha mysiga middagar med tända ljus medan regnet smattrar mot fönstret! Filmkvällar och massa godis från Hemmakväll är standard här här redan flera gånger i veckan, älskar det! 🙂

Kvällens middag blev fyllda biffar med mozzarella, soltorkade tomater och basilika. Detta serverades med klyftpotatis och philadelphiasås. Supergott och tar inte allt för lång tid. Börjar alltid med potatisen så den får stå i ugnen under tiden jag fixar det andra så blir allt klart samtidigt 🙂
Recept finner ni i kategorin ”Recept på mat” eller så klickar ni HÄR.

IMG_7333-e1425929540955

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar