Annons
AnnonsFillers på Bellakliniken


Efter en intensiv jobbhelg så fick jag en ledig dag idag. Har känt mig lite trött och sliten den sista tiden så bestämde mig för att göra ett ryck med mig själv nu under två veckor både på insidan och utsidan. Träna, bra mat, fixa håret och ett besök på Bellakliniken har varit inbokat 🙂

Bellakliniken är kliniken där jag opererade mina bröst hos Dr Johan Nordquist. Johan är otroligt duktig men det är även hans personal och idag blev det ett besök hos Mia 🙂
Mia är legitimerad sjuksköterska och arbetar med fillers på kliniken. Jag har varit hos Mia och gjort fillers tidigare och nu när jag var sugen på att göra det igen så var det ett självklart val att göra det hos henne!
Jag bor ju en bit ifrån Helsingborg, rättare sagt 120 mil tur och retur men känner att det är så värt! Hellre åka en liten bit och få det snyggt gjort än att riskera att det blir dåligt.
Jag känner mig även otroligt trygg på Bellakliniken så kunde bara luta mig tillbaka och helt lita på Mia, så skönt!

Jag ville jämna till mina läppar lite och göra dom lite större, jag har tidigare använt både Juvaderm och Restylane men var sugen att testa något nytt. Min erfarenhet av Juvaderm är att det är lite för mjukt och lätt kan flyta ut både upp till näsa och haka och på mig så försvinner Restylane lite snabbare (detta skiljer sig från person till person).
Denna gången testade jag Teosyal Kiss som också är hyaluronsyra som de andra nämda märkena. Hyaluronsyra naturligt i kroppen, det är inget som sitter kvar i läpparna för evigt utan man kissar ut det allt eftersom och får fylla på med jämna mellanrum. Skillnaden på märkena är att de är sammansatta på olika sätt, enkelt förklarat. Så jag hoppas detta sitter kvar lite bättre på mig nu 🙂

Jag testade även Vistabel som är botox, argrynkan mellan ögonbrynen störde mig och sen la vi i pannan. Jag har inte fått några större rynkor i pannan än men det är även bra i förebyggande syfte, jag är trots allt 31 år nu så snart kommer det väll smälla till 😉

Sen jag gjorde min drastiska viktnedgång förra året så tappade jag en del fett i ansiktet, lite har jag fått tillbaka men inte allt. Pga detta hade jag fått en skugga under ögat, som ett streck från ögonvrån och ner mot kinden. Vi la Teosyal Redensity II tear trough precis ovanpå strecken för att ge mer volym och jag såg direkt skillnad, så fint och jag såg genast mkt piggare ut! 🙂
Detta är supereffektivt om man känner sig mörk och påsig under ögonen, googla på Teosyal tear trough filler och ni kommer se massa bilder!

Det dröjer en vecka innan man ser resultatet av allt, botoxen har inte hunnit värka än och läpparna är svullna, men bilder kommer sen 🙂

bild408-e1416347958415
bellakliniken

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar