Annons
AnnonsFavoriter till läpparna


Jag är helt beroende av att ha något på läpparna. Dels så är det skönt med lite extra fukt men sen så är det även pricken över i:et när man lägger både en vardags och kvällsmake up.

Nedanför är mina favoriter, det första är ett lip gloss från Make up store, ett mörkare som jag gärna använder till en snygg bas. Men den är även fin till ett par mjukt sotade ögon. Färgen heter Couture.

Det andra är från Clarins, den stärker läpparnas egna färg och gör läpparna mjuka och lagom glansiga. Min favorit är nr 06 som blir naturligt fin.

Föredrar man matta läppar så älskar jag Gerard’s cosmetics liquid lipstick. Matt, snyggt och sitter som berget! Färgen Serenity passar till allt! Ni finner den på Madlady.se

Är man torr om läpparna och bara vill vårda läpparna dag och natt så gillar jag eos! De finns i flera fina förpackningar och dofter och vårdar även de torraste läpparna.

IMG_9430

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar