Annons
AnnonsErbjudande bröstförstoring -Bellakliniken


Jag får så otroligt många mail om min bröstförstoring och implantatet Motiva som jag bytte till. Som jag tidigare berättat så har jag implantat från märket Motiva som är det senaste på marknaden och jag är supernöjd som valde detta märke!

Min kirurg Dr Johan Nordquist på Bellakliniken är en av Sveriges främsta kirurger och har under 16 år utvecklat en teknik ”Nordquisttekniken” för att på ett säkert sätt lägga in implantat via armhålan. Han utbildar nu andra plastikkirurger i hela världen med denna metoden.
Vad som gör Nordquisttekniken unik på marknaden är att vid varje operation så används avancerad titthålsteknik för att inga komplikationer ska uppstå. Fickan som implantaten ligger i blir under ögats uppsyn skapad. Efter många års praktiskt arbete och studier kan Dr. Nordquist idag lägga in så pass stora implantat som 1050cc genom armhålan utan förhöjda risker för blödning eller infektion.
Detta är framtidens operationsmetod som de än så länge är ensamma om i Sverige.

Eftersom så många frågar mig om Bellakliniken och Motiva så kan jag tipsa om att de har ett erbjudande nu där en bröstoperation med Motiva kostar 39800:- eller 1690:-/månaden. Ordinarie pris är 50 000:- så otroligt bra erbjudande! För att ta del av erbjudandet så behöver man boka konsultation innan 18/6. 🙂

För att läsa mer om erbjudandet och Motiva så kan ni klicka på länken:
bellakliniken.com/erbjudande-39900-inklusive-allt

Min konsultation:
juliakrischel.chic.se/konsultation-pa-bellakliniken

Min operationsberättelse:
juliakrischel.chic.se/min-operationsberattelse

Bellakliniken-Erbjudande

logo

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar