Annons
AnnonsDuo Contouring -Make up store


Nu när jag är tillbaka och jobbar på Make up store igen så har jag fått gnistan tillbaka för mitt make up intresse! Så kul och det var exakt detta jag hoppades på när jag tacka ja till att börja jobba där igen! Jag har ju tidigare jobbat för Make up store i flera år och även varit butikschef för en av deras butiker. Sen tog jag en liten paus men har nu fått upp suget igen 🙂

Man vill ha allt i butiken men mitt första köp blev deras nya Duo Contouring. Den finns i tre nyanser och medium är den som passar de flesta. Den är krämig och supertunn (berikad med E-vitamin) i konsistensen vilket gör att den är enkel att lägga på och sudda ut! 🙂 Priset på denna är 275 kr.

12032834_10156084709880321_7346697863493594067_o

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar