Annons
AnnonsBellakliniken


Alltid när jag är nere och hälsar på i Helsingborg så brukar jag besöka Bellakliniken. De är så otroligt duktiga där och alltid så hjälpsamma. Kan verkligen rekommendera dom med hela mitt hjärta 🙂

Idag var jag där och unnade mig en ansiktsbehandling och valde den lite lyxigare varianten på 90 min. I en sån ansiktsbehandling ingår Hudanalys, rengöring, PHA-peeling, portömning, vapozone. Lång massage på ansikte, dekolletage och nacke. Fuktgivande Guldmask, serum med antiage-effekt. Samt natt/dagcreme.

PHA-peelingen och Guldmasken gjorde verkligen resultat på min hud och man känner sig genast så mycket fräschare efter, det kändes verkligen så skönt att fräscha upp huden igen efter allt den blivit utsatt för under sommaren.

Köpte givetvis med mig lite mer produkter, några jag använt sen innan och några nya. Jag får ofta förfrågan vilka produkter jag använder så jag lovar att lägga upp imorgon hur min hudvårdsrutin ser ut.

bellakliniken bellakliniken1

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar