Annons
AnnonsBalkong & Sovrum Före/Efter


Jag har ju en lägenhet i Karlstad som jag pysslat lite med emellanåt. Köpte den förra året och inte bott så jätte mycket i den efter det… Köpte lägenheten efter att bara sett ”förebilderna” som ni kan se nedanför. Bilderna tog min pappa efter att jag skickat iväg dom på en visning då lägenheten har ett väldigt bra läge i stan. Jag bodde tyvärr 60 mil bort så kunde själv inte gå på visningen.
Litade på mina föräldrars omdöme att lägenheten hade potential men fy fan vilken panik jag hade när jag väl fick se den i verkligheten sen haha!
De såg stora fönster, bra ljusinsläpp och bra läge.. men det enda jag såg var renovering och huvudvärk haha!

Ibland känns det som om allt står lite stilla men så fann jag några bilder på lägenheten innan jag köpte den och inser att de nog hänt en hel del ändå 🙂
Började med att måla om hela lägenheten som var pissgul, väggar, tak och lister. Fick sen riva ut hela badrummet och renoverade köket. Mer om det imorgon 🙂

Jag har en del renovering och inredning kvar på lägenheten men kan visa före och efterbilder på hur det ser ut än så länge iaf.
Böjar med sovrummet och balkongen. Balkongen som var skittråkig innan är inglasad med utsikt över kanalen, supermysigt! Jag har av nån anledning aldrig gillat inglasade balkonger innan och kan nu inte förstå varför! Hur praktiskt som helst och det blir verkligen som ett extrarum i lägenheten.

Balkong FÖRE:

IMG_0737

Balkong EFTER:
IMG_0736

Sängen i sovrummet är min personliga favorit med hela min lägenhet. Mitt krav var en hög säng så tog de högsta sängbenen jag hittade så det känns som om man får ”hoppa upp” i sängen.
Jag har dubbla kingsize duntäcken då jag älskar när det är fluffigt och massor av kuddar. Kuddarna längst bak är även kingsize, såna hotellkuddar ni vet. Helt underbara! 🙂

Om ni undrar över nån inredning, skriv en kommentar så får ni svar. 🙂

Sovrummet FÖRE:
IMG_4751

Sovrummet EFTER:
IMG_0571

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar