Annons
AnnonsAnsiktsbehandling med microdermabrasion


När jag var hos Louise sist och gjorde fransar så bokade jag även tid hos hudterapeuten Ann-Sofie för en ansiktsbehandling. Så imorse hade jag min tid på salongen ”Hos Ann-Sofie” för en klassisk ansiktsbehandling med microdermabrasion.
Jag kände mig yttorr vilket jag alltid blir när det blir kallare ute och även tilltäppt då min brun utan sol hade lagt sig i porerna. Så en upprensning var verkligen välbehövligt!

Ansiktsbehandlingen började med en lätt ryggmassage så man slappnar av och får ny energi i kroppen, så skönt och extra lyxigt! Sen gjorde Ann-Sofie en grundlig ansiktsrengöring och hudanalys innan peeling. Här hade jag valt att lägga till microdermabrasion istället för vanlig peeling.

Microdermabrasion som även har en peelande effekt är en effektiv form av hudslipning som ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Kristaller slipar huden och påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning.

Man för ett munstycke över hudytan och skapar ett vakuum, samtidigt som diamantslipen varsamt slipar huden. Det är inte obehagligt utan snarare skönt och behandlingen är skonsam för huden så även hyperallergiska kan använda denna metoden.
Olika behandlingar utförs, allt från ytlig uppfräschande slipning till djupgående ärrbehandling.

Microdermabrasion är bra för:
Solskadad hud
Uppfräschning
Pigmentförändringar
Livlös hud
Åldrad hud
Hudbristningar
Acne
Ärrbildningar

Efter microdermabrasion gjordes en portömning och jag fick även ansiktsmassage och en skön ansiktsmask med Dermalogicas produkter.
När behandlingen var över så kände jag direkt skillnad, min hy såg mycket renare ut och den kändes såå mjuk efter microdermabrasionen, underbar känsla! Jag har inte varit yttorr alls efter och fått mer lyster till huden!
Man kan gå på microdermabrasion i kur beroende på vilket hudtillstånd man vill behandla men man kan självklart även gå en behandling bara för att fräscha upp huden.

Salong ”Hos Ann-Sofie” ligger på Vävaregatan 12 i Karlstad. Hennes telnr är 072-5003061 och ni når henne även på annsofieeriksson@yahoo.se 🙂
Vill ni läsa mer om deras utbud så kan ni göra det på deras hemsida www.hosannsofie.se

IMG_9729

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar