Annons
AnnonsAngående era kommentarer


Hej alla.

Tyvärr så upptäckte jag ett litet fel med min blogg så alla ni som skrivit kommentarer har inte kunnat se mina svar. Jag har alltså inte struntat i att besvara er utan mina svar till er har inte blivit publicerade. Detta felet hoppas jag är fixat till imorgon torsdag och då ska jag försöka gå igenom allt igen så ni får svar <3
Just nu sitter jag och besvarar frågorna på frågestunden också, det kommer komma upp flera inlägg om detta så håll utkik <3

Massa kramar till er!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar