Annons
AnnonsYankee Candle


Igår åkte jag ner till Helsingborg för att träffa vänner och besöka Bellakliniken. Hade återbesök på Bellakliniken hos Johan för mina bröst som jag opererade för ett år sen samt lite fix med läpparna igen. Men mer om Bellakliniken kommer snart i ett inlägg 🙂
Hade mitt återbesök imorse och sen mötte jag upp vänner, gick en sväng på stan och käkade en god lunch. Så mysigt och vi hade en hel del att prata om då jag inte varit här nere på ett tag.
Vi åkte sen upp till mitt gamla jobb Make up store och hängde lite, tog en fika och gick ett varv på köpcentret. Hittade lite fina kläder och bytte mina piercingar i öronen som behövdes fräschas upp, brukar passa på att göra det här nere på India som ligger på Väla då de har bra utbud på sina smycken.
Här nere i Helsingborg har de även en renodlad Yankee Candle butik, helt underbar! De har hela sortimentet och ni som inte testat dessa ljus innan, gör de! De är inte bara fina som en inredningsdetalj utan de doftar även helt fantastiskt!
Jag köpte gamla favoriter denna gången, Pink Sand i ljus  som är ganska mild men underbar och sen köpte jag även doftstickor i doften Clean Cotton. Stickorna stoppar man ner i flaskan och sen vänder man på stickorna ca 1 gång  i veckan så doftar det underbart hemma hela tiden. Clean Cotton doftar som det låter, rent, fräscht, sköljmedel typ. Otroligt fräscht!

IMG_6864

yankee2

yankee

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar