Annons
AnnonsVinglas med guldkant


Jag har verkligen en förkärlek till glas, har alltid älskat det och jag får egentligen inte plats med mer i skåpen.. Men så såg jag dessa vinglas med guldkant, så otroligt fina! Jag har trånat efter dom ett tag och till slut så beställde jag hem dom…
Idag kom min leverans och herregud, de är ännu vackrare i verkligheten!
Så nu måste jag bara ha de mindre dryckesglasen också… och sen champagneglasen.. haha 😉
Jag fann glasen på lakewoodliving.se och för er som föredrar silver istället för guld så kan jag berätta att de även finns med silverkant 🙂

goldywines
goldenwineandwater

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar