Annons
AnnonsVi vill bli fler i familjen!


Under hela min uppväxt har jag haft hästar som jag tävlat i hoppning med. Jag älskar djur och även att få vara ute i naturen. Dessa två saker får mig att må så bra!
Jag sålde sista hästen för några år sen för att kunna upptäcka världen själv. Man blir ju väldigt låst med djur och jag spenderade ofta 5-6 timmar per dag i stallet och nästan varje helg var jag ute och tävlade.
Jag saknar djuren otroligt mycket och har sista åren velat ha hund, men jag har inte varit riktigt klar med mig själv. Jag har flyttat runt otroligt mycket, varit galet spontan och helt enkelt inte haft varesig tid eller tryggheten som det hade krävts.

Men sen jag flyttade hem till Karlstad igen så har möjligheten äntligen kommit där allt klaffar och en ny familjemedlem skulle kunna få den tiden och uppmärksamheten den behöver.
Så nu har vi bestämt oss för att en börja leta efter en valp och rasen vi fastnat för är fransk bulldog och vi hoppas finna en uppfödare med bra stamtavla till våren. Jag är väldigt engagerad och älskar att tävla så hoppas på att kunna ställa ut och sen är jag väldigt intresserad av lydnad. Nu har jag kanske inte valt rätt ras för lydnad med tanke på hur envis en fransk bulldog kan vara med det även det jag funnit så otroligt charmigt med denna rasen. Får hålla tummarna att den kan tycka det är kul annars får vi finna något annat som jag kan hålla den aktiv med mellan allt kel och mys 🙂

Har ni en fransk bulldog och är nöjda med er uppfödare så får ni jätte gärna tipsa mig bland kommentarerna! 🙂

fralla

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar