Annons
AnnonsTorsdag


Jag är alltid en sån hårding när jag ska lämna kliniken efter bröstoperation och ska minsann inte ha med mig morfin.. Men när narkosen och allt smärtstillande väl gått ur kroppen så ångrar man sig rätt rejält haha!
Försökte pina mig genom natten på Alvedon (hjälper inte speciellt mycket..) men fann sen att sjuksköterskan ändå hade skickat med lite morfin, halleluja! Så vid 05.00 kunde jag äntligen sova!
Hade dock bestämt att träffa en vän vid 10.00 och trots att hon plingade på dörren i 30 min precis där jag sov så vakna jag inte, antar att kroppen var helt slut, brukar inte va så svårväckt annars..

Till slut vakna jag iaf och yrvaken hjälpte Linnea mig att göra ordning mig innan vi åkte iväg en sväng. Hon är så go den tjejen, vi har sån teamwork, medan jag käka frulle så föna hon mitt hår tex  haha 🙂
Först åkte vi till Bellakliniken för jag ville köpa en produkt och sen en tur till Väla för att käka lunch. Hann även med lite snabb shopping i några butiker även om vi hade tight om tid, det blev bl a ett hårserum, en ny iphone 6s och en väska på Zara. Älskar väskan, ni får se imorgon! 🙂
Ska försöka sova nu, imorgon ska jag träffa Linnea igen, har bokat tatueringstid här nere i Helsingborg innan tåget går hem till Karlstad igen 🙂 Spännande!

10500340_10156159453355321_369769441135515748_n

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar