Annons
AnnonsTillbaka på bloggen igen!


Vill börja med att tacka för alla mail och telefonsamtal, både från folk jag inte känner och som jag känner som varit oroliga då jag inte uppdaterat något här eller på instagram på ett tag. Men jag lever! 🙂 Orsaken är att jag inte mått bra och jag har inte haft någon styrka alls till att skriva.
Operationen har gått bra, det ser fint ut men behöver läka, mycket som händer nu första veckorna. Jag vet att många vill läsa min ”operationshistoria” och är nyfikna på resultatet och det kommer komma direkt när jag finner ro att skriva om det.

Jag har ondare än vad jag trodde jag skulle ha och är mest sängliggande, maten och alla recept blir därmed lidandes då jag mår mest illa och inte får i mig så mycket mat men är snart tillbaka på den fronten också 🙂 Så än så länge roar jag mig med att kolla inredning på nätet liggandes i sängen, hittat massa fint som ska beställas men än så länge har jag iaf köpt hem detta från Mio.
Behövde ett avlastningsbord till hallen och letat ett tag efter ett luftigt och enkelt och fann till slut detta, kommer bli superfint med några fina ljusstakar, tavlor och förmodligen hamnar buddhahuvudet  i cement även på detta bordet. Har sån förkärlek till buddha, vet inte hur många jag har hemma nu i olika varianter och storlekar haha!
Den grå cementkrukan är rejäl och superfin, köpte den i två storlekar 60 cm hög och 47 cm hög, kommer bli så fint med färgglada vårblommor som gärna får välla över kanterna.
Till hallen kommer även den vita stora tavlan med fjäder hänga, den var som klippt och skuren för den tomma väggen som behövde fyllas ut och den kromade lampan kommer stå på mina byggstenar som jag har som sängbord i sovrummet.
IMG_9575
bord
IMG_9576

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar