Annons
AnnonsTiden är inne..


I flera dagar letade jag men den var helt väck… min laddare. Precis när blogglöden var tillbaka så försvann den. Det var pricken över i:et, det sista jag behövde för att vilja ha ett enda gemensamt boende med Jimmy.

Sen första dagen vi träffades så har vi varit oskiljbara, 9 månader sen nu. Men vi har alltid haft två boenden.. Jag har dock mest bott hos honom och min lägenhet har blivit som en övernattningslägenhet när kvällarna blivit sena då den ligger mitt i smeten.
Superskönt egentligen om de inte vore för alla grejer, som min laddare till datorn tex. När jag inte hittar den hos Jimmy så tänker jag att den ligger nog i min lägenhet istället, men när jag inte hittade den där heller fick jag till slut en nervsammanbrott. Jag tror det varit lite mycket småsaker hit och dit sista tiden och nu rann det över. (Tack till Jimmy som hittade den till slut hos sig haha).
Nu känns det som tiden är inne, 9 mån tillsammans, vill aldrig va utan honom, allt känns så rätt!
Nu blir det att ringa mäklaren..

jj jjj

TAGGAR
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar