Annons
AnnonsSunshine


Jimmy blev sjuk under helgen, stackarn. Först fick han inte den vården han borde fått så han blev till slut riktigt sjuk. Så han har fått ta det lugnt och vila och jag har fått ta hand om ”två barn” denna helgen istället haha 😉
Tur att det lilla barnet är världens snällaste och utan gnäll gjort alla morgon/kvällsrutiner problemfria och snällt följt med på alla ärenden. Så go!
För att låta pappa Jimmy vila ifred så har vi även njutit av vädret ute och det blev fotboll sent in på kvällen då lilleman inte ville sluta.
Jag gjorde nog min rekordnattning efter det, fixa välling, byta blöja, borsta tänderna och få honom att somna på bara 15 min! Han somnade direkt när jag la honom ner, med fotbollen bredvid sängen såklart <3

Idag åkte vi till ön igen till mina föräldrar, strålande väder och underbart ställe att spendera sommardagar på. Lilla A fick leka av sig, återigen fotboll och massa lek på den stora gräsmattan, sen tog vi fram vattenpistolerna och hade vattenkrig. Blev även en del bad i jacuzzin och stora poolen som är uppvärmd (30 grader).
Vi grillade sen och njöt även av isglass i solen. Mys!

IMG_1131

IMG_1673

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar