Annons
AnnonsStockholms Beauty Center


Lite längre ner i bloggen så skrev jag om kosmetisk tatuering av ögonbryn med tekniken 3D där man tatuerar in som små strån. Det var många som skrev privat till mig efter det om att de hade varit hos Lulu på Stockholms Beauty Center. De sa att de var supernöjda så jag vågade mig dit på den bokade tiden jag hade.

Lulu som för övrigt är en otroligt vacker och gullig tjej tog väl hand om mig trots att jag var så jäkla nervös! Hon gillade redan min form på ögonbrynen och valde att utgå från den. Jag hade som sagt en form och strån sen innan men kände att de var lite glesa och ville ha lite mer fyllighet då jag annars var helt beroende av att fylla i dom med en brynpenna/skugga.

Det gjorde lite ont men inte alls som jag förväntade mig. Lulu tog en ljusbrun färg på mig då jag var rädd att de skulle bli för mörka. Först kändes de väldigt mörka men nu två veckor senare så har de blivit mycket ljusare som Lulu lovade mig. 🙂

Jag har inte hunnit lägga upp en före och efterbild än då jag dels haft massor att göra sista tiden men också för att jag vill ge er en så bra och ärlig bild som möjligt och de har inte riktigt läkt klart än. Så ni får hålla lite på det ett tag till men jag kan säga att om ni funderar på att göra en kosmetisk tatuering med 3D så tveka inte att kontakta Lulu på Stockholms Beauty Center för hon är verkligen duktig precis som alla säger om henne 🙂

Stockholms Beauty Center ligger på Drottninggatan 85 i Stockholm och vill ni kika på andras före och efterbilder så länge finns det på deras hemsida beautycenter.se 🙂

lulu

Lulu på Stockholms Beauty Center

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar