Annons
AnnonsSpraytan hos Tara.K


Tara som jag gör mina naglar hos har börjat göra spraytan som jag nu testat två ggr. Första gången tog jag en mellanfärg och denna gången den mörka. Jag har tidigare solat periodsvis men det sliter så på huden, har velat testa spraytan men inte känt mig så bekväm att stå där naken/i trosor inför någon man inte känner.
Nu har jag gått ett tag och gjort mina naglar hos Tara och hon är verkligen så otroligt lättsam och ödmjuk. Känner mig så bekväm i hennes sällskap så bestämde mig för att börja göra spraytan hos henne.
Tara är otroligt noggrann och färgen blir helt jämn och fin! Hela tiden så säger folk att jag ser så fräsch ut nu och jag känner mig även så fin! Kommer definitivt fortsätta med detta 🙂

Vill ni testa så rekommendera jag verkligen Tara, hon har sin egna salong ”Tara.K” i Jakobsberg och ni kan se mer av salongen på insta ”tara.k.skonhetssalong”. Ni når henne även på nr: 0769471625 🙂

IMG_8507
Min nya favoritbikini i den perfekta rosa nyansen kommer från Panos Emporio. Klicka på länken för att se mer av den:
http://www.panos.se/badklader/bikini/themis-pink

 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar