Annons
AnnonsSnart är Cissi här!!


Cissi ringde och berättade att hon äntligen kommer hem och hälsar på snart igen! Åååh som jag längtar! Världens roligaste vän som jag har så löjligt roligt ihop med! Hon är verkligen min soulmate, vi tycker exakt lika om allt, lika öppensinnade och har samma roliga humor.
Jag önskar så mycket att vi bodde närmre varandra och kunde ses oftare men vi pratar i tel flera gånger om dagen iaf och ses så ofta det går 🙂

Som vanligt tänkte vi styra en rolig fest när hon kommer hem och planeringen är redan igång då vi båda älskar detaljer och uppstyrda fester. Många fina genomtänka drinkar är något vi alltid har och bjuder alla på, just nu längtar jag extra mycket efter drinkar med fina rosa kanter, kanske fyllda med sockervadd och champagne också. Mums!

IMG_4387

IMG_2522

IMG_4391

Förutom att styra roliga fester så behöver jag styra upp mig själv lite nu, har ett efterlängtat frisörbesök imorgon hos Simon på salongen Boman! Nya extensions från Toupéma Belgal blir det och så bestämde vi att jag skulle blir lite mörkare och kallare i tonen igen, kommer nog bli bra!
Nästa vecka på måndag har jag även bokat tid hos Bellakliniken… Vad jag ska göra får ni veta då 😉

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar