Annons
AnnonsSmaksatt vatten


Ni glömmer väll inte bort att dricka vatten i värmen?

Här är några tips på smaksatt vatten som gör det lite enklare att få i sig tillräckligt med vätska 🙂

 

1. Melon & Mynta. Skär en eller två skivor av en mogen Galiamelon. Lägg till kvistar av färsk mynta. Om man hackar myntan lite så ger den mer smak.

2. Kumquat och lime. Tvätta kumquat och limen ordentligt. Skär klyftor eller skivor. Man kan också pressa lite fruktsaft i vattnet.

3. Citron och gurka. Den svala gurkan bryter fint mot den sura citronsaften, klassiker!

4. Kiwi och Kumquat. Tvätta och skiva kumquatsen och kiwin med eller utan skal i tunna skivor. Eftersom dessa lätt sjunker till botten är de även fina att lägga i ett glas.

5. Sweetie. Tvätta och skär sweetien i klyftor. Det går också bra med gul eller röd grapefrukt. Pressa gärna lite fruktsaft i vattnet.

6. Blodapelsin och ingefära. Hacka ingefäran lite innan den läggs i vattnet så den avger smak. Pressa i lite blodapelsin i vattnet så får vattnet en röd fin nyans.

7. Jordgubbar och lime. Tvätta jordgubbarna och limen och skär i skivor eller klyftor.

8. Melon och jordgubbar. Skär en eller två skivor av en mogen Galiamelon och tvätta jordgubbarna. Skär jordgubbarna i klyftor.

vatten

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons