Annons
AnnonsRecension volume extensions


Jimmys syster överraskade mig en dag med att ha bokat en frisörtid till mig i Karlskoga hos en frisör som skulle va grym på extensions.
Simon som ni finner på salongen Boman stod verkligen upp för sitt rykte och använde sig av märket Toupéma Belgal som jag använt senaste gångerna på extensions. De har så otroligt bra kvalité och jag har aldrig varit missnöjd!

Toupéma Belgal har flera olika typer av extensions och jag lät Simon fritt få välja och denna gången blev det extensions med inbyggd volym. Det var extra mycket hår på varje slinga och i botten var de isatt extra hår för att få upp volymen.
Det blev tejpmetoden som jag varit nöjd med innan (sliter inte på håret). Det är redan en tejpremsa på varje slinga men Simon som har flera års erfarenhet i frisörbranschen och anses vara grym på extensions bytte ut dessa till en egen tejp som han hade.
Simon berättade att han nog testat allt på marknaden under alla år och denna tejpen var oslagbar, han lovade att jag inte skulle tappa en enda slinga.
För alla som provat extension vet att de milda metoderna lätt hasar ner och slingor lätt glider ur helt så att ge ett sånt här löfte är riktigt vågat gjort haha 😉

4 månader senare (+en utomlandsresa med saltvatten och sol på detta också) har jag inte tappat en enda slinga!! De har heller inte glidit ner utan sitter på sin plats!
Mitt hår har samma underbara kvalité, glansigt och aldrig torrt eller något trassel.
Jag är så löjligt nöjd med Simon som frisör, så vill verkligen rekommendera honom.
Har ni inte vägarna förbi Karlskoga eller bor i närheten så är han värd att åka till! Jag lovar!

Ni finner Simon på salongen Boman i Karlskoga. Ni når honom på nr: 0586-310 27


IMG_3490

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar