Annons
AnnonsRecension -Extensions hos salongen ”På håret”


Alla som provat på extensions vet hur viktigt det är att man väljer kvalité på sina extensions men även hur otroligt viktigt det är att man väljer en bra frisör. För är inte båda delarna bra så blir resultatet därefter.
När jag flyttade tillbaka till Karlstad så bestämde jag mig för att se om någon i stan höll måttet och mina krav och via min bästa väns syster som också är frisör så fick jag tipset om att gå till salongen ”På håret” som ligger på Norrstrand i Karlstad.
Jag kollade upp salongen noga innan och fick bara höra gott om salongen. De använde även märket Toupéma Belgal på sina extensions vilket är det absolut bästa på marknaden! Jag har tidigare varit såå otroligt nöjd med deras extensions!

Jag bokade tid och valde samma metod som jag använt senaste gången, tejpmetoden. Tejpmetoden är mycket skonsammare mot håret och eftersom jag vill att mitt egna hår inte ska ta skada, utan växa och bli fint under tiden jag har extensions så har detta varit det bästa (jag har testat alla metoder genom åren).

Det positiva med tejpmetoden är att det är så skonsamt mot håret men det går även att återanvända, när fästena har växt ner så flyttar man enkelt upp dom igen! Håret ser också oftast mer fylligt ut med tejp.
Det enda negativa jag upplevt med tejpmetoden innan är att fästena kan kännas stora då det är som större remsor man sätter fast, vilket har varit lite jobbigt om man vill sätta upp håret eller när det börjar växa ut tex.

Jag berättade om mina tidigare upplevelser för frisören på salongen ”På håret” och hon löste det på ett enkelt sätt, hon klippte fästena mindre! Detta tar givetvis mer tid för frisören, dels klippa alla fästen men även sen när man ska sätta i dom i håret. Men frisören var så mycket mer mån om att jag skulle vara nöjd än att de skulle spara in tid!

Att ha så mycket mindre fästen gjorde sån skilland! Mycket skönare framför allt och såå mycket lättare att kunna sätta upp håret snyggt, jag behövde aldrig oroa mig för att de skulle synas!
Hon beställde även in en ny tejpmetod från Toupéma Belgal till mig som man värmde på när man satte fast det, vilket gjorde att mina extensions satt mycket bättre än tidigare!

Färgmässigt så fick frisören fria händer och hon träffade helt rätt både på extensions och färgen på botten. Jag blev verkligen jättenöjd! Så letar ni salong i Karlstad så kan jag varmt rekommendera denna salongen! 🙂

Ni finner salongen ”På Håret”Rudsvägen 7 på Norrstrand i Karlstad (precis vid badhuset).
Klickar ni HÄR så kommer ni till bokadirekt där ni själva kan se lediga tider mm.

IMG_9416

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar