Annons
AnnonsRecension av mina nya extensions


Förra gången jag fixade mitt löshår så bytte min frisör märke och vi testade extensions från Toupéma Belgal istället. Jag har tidigare haft microringar men testade denna gången tejp istället.
Nu har det hunnit gå ett tag och jag har hunnit känna av hur håret har varit. Kan börja med att säga att kvalitén på håret har varit det bästa jag någonsin haft! Det har hållt sig så otroligt fint! Inte alls torrt och risigt utan en jämn fin kvalité på hela håret, så otroligt skönt att känna att håret hela tiden känns fräscht! Verkligen 10 poäng av 10 möjliga! 🙂

Båda metoderna är skonsamma för håret (om du har en bra frisör), vilket är otroligt viktigt för mig som har mitt hår på utväxt nu. Microringarna hade mindre fästen än tejpen vilket jag gillade när det växte ut då de inte kändes så mycket, det var absolut en fördel.
Man kunde även lättare sätta upp det i tex högre tofsar eftersom fästena va mindre synliga och lättare la sig slätt mot huvudet.
Nackdelen var dock att de lossnade lättare och gled ur håret. Tejpen har hållt mycket bättre och även om det hunnit växa ut en del nu så går ändå fästena att dölja om du har utsläppt eller lägre frisyrer (min frisör klippte ett par cm breda fästen).
Håret blir hellre inte lika stripigt med tejpen som med microringar  blir så det ser mer äkta ut!

Så med facit i hand så har jag trivts väldigt bra med tejpmetoden då det viktigaste för mig var att det inte ser stripigt ut utan äkta och inte glider ut så lätt men ändå är skonsamt. Sen så är jag är som sagt otroligt nöjd med kvalitén på löshåret!
Tacksam att jag har hittade min frisör Karolina för några år sen som är så otroligt duktig på löshår och så glad att hon jobbar på nya salongen Floka som använder så bra märken och har koll på va som funkar bäst.
Så till Karolina, min frisör och Caroline som äger salongen -ni är guld värda! Tack för att ni finns! Vad vore mitt hår utan er? <3

IMG_4663
Före/Efter

Jag får frågor om hur man sköter sitt löshår på bästa sätt. Bra produkter är jätte viktigt! Om ni ändå ska lägga tid och pengar på löshår, lägg även en hundralapp mer på produkter! Det kommer göra att ert hår kommer se fint ut hela tiden och öka livslängden på löshåret!
Använd ett schampo som inte är för halt så fästena börjar glida och inget balsam i hårbotten av samma anledning. Jag använder även hårinpackning några ggr i veckan för att ge mitt hår extra mycket vård!
Tänk fukt fukt fukt så håller sig håret fint!
Fläta även håret i en lös fläta på natten och borsta det försiktigt med en mjuk borste (tips på mina favoriter kommer imorgon).

Jag fräschar även upp min hårbotten med ny färg halvvägs för att få bort utväxten så det alltid känns fint. Jag var nere på salongen Floka sen ett tag efter och färgade botten hos Anna. Bottenfärgen har hållt sig jätte bra och Anna färgade mittenbenan och runt hårfästet, allt för att skona mina fästen till löshåret så mycket som möjligt.
När man färgar själv så är det lätt att få färg på fästena vilket skadar dom och löshåret lossnar lättare. Innan fuskade jag lite och slängde i färg hemma när det behövdes men sen jag började boka tid förr detta på salongen istället så har jag både märkt skillnad på livslängden på löshåret/fästena och kvalitén på färgen som suttit bättre.

IMG_4666
Löshåret 2 månader senare. Här ser ni att längderna blivit lite ljusare efter sol och tvätt men ändå sååå fint. Botten är här nyfärgat hos Anna på salong Floka.

Om ni vill boka tid hos min frisör Karolina för löshår så arbetar hon som sagt på på salongen Floka som ligger på Taljegårdsgatan 11 i Mölndal (Göteborg).
Ni kan nå salongen på telnr:031-16 46 66 eller besöka deras hemsida Floka.se

Vill ni läsa mer om märket på mina extensions som jag har varit jätte nöjd med i kvalitén och verkligen kan rekommendera så kan ni kika på toupemabelgal.se 🙂

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar