Annons
Annons”Rebellious? Just a little bit”


Det har varit en lugn skön helg. I lördags så hämtade vi hem lilla A igen och medan jag jobbade så spenderade Jimmy och lilla A tid på badhuset. De hämtade sen upp mig på jobbet och vi var hemma lagom till middag. Jag slängde ihop en middag, blev en biffstroganoff, och när jag skriver ”slängde ihop” så menar jag verkligen det för jag mindes inte ens vad jag hade haft i sen efter.. Jimmy skrattar bara åt mig och mina ”släng ihop” för medans jag sitter och analyserar om något hade kunnat runda av smaken lite till så tycker han alltid att det är de godaste han ätit. Kanske är han partisk, han är alltid så himla snäll mot mig men maten gick åt och lilla A utbrast ”Mmm” och tittade glatt på mig när han smakade och åt upp hela tallriken. Så länge de är mätta och nöjda så får nog jag också va det <3

IMG_9325

Efter middagen sprang jag över till svämor, hon skulle ut på lite fest med sina vänner och jag agerar som hennes privata make up artist ibland. Jobbet följer med mig hem ibland alltså men det är så kul när man får hjälpa sina nära och kära. När de blir glada så ger det så mycket energi tillbaka 🙂

På söndagen hade jag och lilla A morgonmys medans Jimmy tränade och sen åkte vi till Örebro och shoppade lite kläder och käkade lunch. Mina senaste inköp har bara gått till lilla A då jag tyckte han behövde en ny garderob och herregud va roligt det är med barnkläder! Det har blivit lite coolare kläder som matchar Jimmys mer, så kul för när de kommer gåendes tillsammans så vill folk stanna och ta kort på dom för de är så fina! Jag blir så stolt, mina fina killar! <3

På bilden har lilla A keps och tights från Lindex, Nike air max från Intersport och den nya favorit bomberjackan kommer från Sweetmini.se, underbar butik med webshop, de har massa fina coola kläder! 🙂

IMG_9390jacka jacka1

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar