Annons
AnnonsRätten att kränka andra


Jag har så svårt att förstå hur folk kan hata så mycket. Hur kan man gå runt och sprida så mycket dålig energi? Vad hände med kärlek och respekt för andra människor?
Varje dag får jag kommentarer om hur ful jag är, äcklig, benrangel, benget och hur oproportionerlig jag ser ut. Att jag inte ska lägga upp bilder på mig själv för jag då är en dålig förebild. Att jag förstör i samhället med mitt utseende och att jag får andra, speciellt yngre tjejer att må dåligt om jag inte slutar lägga upp bilder på mig själv…
Jag kan få milslånga mail där ni skriver detaljerat hur ful jag är, inte en enda kroppsdel missar ni beskriva med avsky. Att jag måste ha en extremt låg självkänsla som lägger upp bilder på mig själv.
Ni skriver även att pga att jag valt att vara med i tv så har ni rätt att säga er åsikt till mig. Pga att min instagram är öppen och att jag bloggar så har ni rätt att kränka mig varje dag..

Jag har inte ens orkat bemöta er innan och jag kommer aldrig någonsin lägga mig på er nivå. Men det är jätte tråkigt att mitt utseende kan uppröra er så mycket.

När en tjej i större modell lägger upp en bikinibild så blir hon hyllad men när en smal tjej gör det så tycker ni att ni har rätt att näthata och kränka. Tjejen i modell större hyllas även för sitt självförtroende medans den smala får höra att hon har dålig självkänsla och bara söker bekräftelse, att hon är osäker. För mig är detta helt ologiskt!

När ska ni inse att vi är olika? Jag är smal, har alltid varit och jag har alltid fått skit för det fast jag inte kunnat hjälpa det. Det är så jag ser ut. Vi är alla olika och kommer alltid vara och det är dax att acceptera och respektera det. Att vi ser olika ut gör oss alla intressanta och charmiga!

11050670_10155711951615321_941940096937536588_n

Jag har valt större bröst i vuxen ålder för jag alltid älskat bröst. Först valde jag mindre implantat för jag inte vågade ha det jag ville ha. För jag var rädd för vad alla andra skulle tycka. Sen kom jag till en punkt i livet där jag bytte implantat till lite större för det är vad jag vill ha!
Jag är hemskt ledsen att jag inte tog hänsyn till er och era åsikter utan gjorde det för min egna skull..

Att näthata och kränka är så fel på så många sätt, att vuxna människor inte ens förstår bättre, vilka signaler det sänder ut är skrämmande. Det är aldrig någonsin okej att näthata och kränka andra!
Jag har inte låg självkänsla eller självförtroende som ni vill påstå. Jag har alltid varit lite galen och nyfiken. Jag har fått offra en hel del för att våga gå min egen väg. Ja jag har valt att vara med i tv flertal ggr och jag har blivit så otroligt stark av det och öppen som människa.
Bara för jag inte gått samma väg som er utan gjort det jag själv velat så betyder inte det att ni har rätt att kränka mig för det. Jag är också människa precis som alla andra…

TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar