Annons
Annons



Pasta med tomatpesto, kräftstjärtar och spenat.


Klev in på Ica efter jobbet idag med noll inspiration då John ringer. han frågar från ingenstans om det blir pesto ikväll och vips så hade jag fått inspiration. Jag var själv sugen på pasta så det fick bli en pasta med kräftstjärtsås till. Snabbt, enkelt men gott 🙂 Perfekt för mig som är hemma 21.15 på kvällarna 🙂

Ingredienser 4 port
o,5 röd chili
1 vitlöksklyfta
4 dl creme fraiche
4 msk tomatpesto
1,5 msk hummerfond
Salt
Peppar
Dill
En ask körsbärstomater
ca 8 st soltorkade tomater (Santa Maria)
65 g babyspenat
720 g kräftstjärtar
Pasta (gärna Barilla spagetti no.13 som kokas al dente)

Gör så här
Koka pastan enligt anvisningarna. Finhacka chilin och löken och fräs i en liten kastrull med en klick smör. Häll creme fraichen och tomatpesto, låt koka upp. Häll på fonden och smaka av med salt, peppar och dill.
Dela körsbärstomaterna, strimla de soltorkade tomaterna och lägg ner det i kastrullen. Häll av kräftstjärtarna i en sil, grovhacka babyspenaten och vänd sen ner detta i kastrullen. Kräftstjärtarna ska bara bli varma och får inte koka för då blir de sega.
Servera den nykokta pastan tillsammans med kräftstjärtsåsen.

image

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.com



Annons




Annons

Laddar