Annons
AnnonsNyttig knäckebrödsmix


Det känns som julafton varenda gång man får en avi och får hämta paket på posten! En ny The Healthy box hade anlänt denna gången, passande när det är måndag imorgon igen, ny vecka, nya möjligheter och jag som hade lovat mig själv att va duktigare med hälsan fr om imorgon.. igen. 😉 Men man blir alltid lite mer inspirerad när man får testa nya produkter som The Healthy box innehåller varje månad, finner alltid en ny favorit. Sen så är det bara så kul att testa nya produkter, speciellt när det är ätbart haha! 🙂

IMG_8594

Jag blev direkt nyfiken på Go raw, Cracker mix från gogreen. En knäckebrödsmix med bl a pumpakärnor, kokosflingor och chiafrön. Man blandade mixen med vatten, lät det stå och svälla 20 min för att sen bre ut det på en plåt och sen in i ugnen i 45 min (175 grader). Vill man göra det Raw så kan man bara sänka temperaturen (42 grader) men istället för 45 min tar det 10 tim..
Jag körde på den snabba varianten och det blev supergott! Man kan även smaksätta knäckebrödsmixen, jag hade i lite olivolja och havssalt. Men man kan även ha torkade kryddor som tex timjan, rosmarin eller oregano.
Ät knäckebröden som de är, eller som tillbehör till tex en len god soppa! 🙂

IMG_8624

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar