Annons
AnnonsNya tavlor -Kring Lifestyle


Har sen i våras fullständigt trånat efter tavlorna från ”Love Warriors”… En nyöppnad butik som heter Kring lifestyle öppnade precis där jag bor (en butik helt i min smak, livsfarligt för plånboken haha) och tog in dessa men de sålde slut blixtsnabbt!
Har sen dess väntat på att de ska få in nya och nu när de fick de så var jag snabbt nere i butiken och valde ut två! Egentligen hade jag tänkt mig två andra motiv men när jag såg dessa två lite rockigare så föll jag pladask! De är så otroligt fina! Älskar dom och blir så glad varje gång jag ser dom!

Älskar motiven och att de är matta och inte glansiga och inramade som många andra tavlor. Materialet känns som papper men de är Gor Tex vilket gör att det är vattenavisande, går att torka av samt att man kan stryka lite lätt på det om det skulle bli veck eller något på motivet.

Det följer med skenor när man köper tavlorna som man sätter fast nedtill och upptill på baksidan. Sen satte jag upp dom med svarta clips som också följde med. Det är ett hål på clipsen så man kan kan hänga dom på en varsin spik.
Något som även är fint är att binda fast ett natursnöre från ena sidan till andra och sen hänga upp dom på en spik istället. Fint om man har en tavla tex istället för två som mig 🙂

Butiken Kring Lifestyle finner ni på Kungsgatan 2. Ni kan även kontakta dom på telnr 054-2022010 eller maila på info@kringlifestyle.se
Självklart har de även instagram och Facebook för ännu mer inspiration 🙂


11061956_10155930098615321_3447880572282227986_n

IMG_6805

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar