Annons
AnnonsNya fransar och naglar


Jag hade återbesök både hos Tara och Marta för några dagar sen för att fixa naglar och fransar. Deras salonger ligger typ 10 min ifrån varandra så smidigt när jag fick tid direkt efter varandra.
Denna gången blev det rosa naglar, en dov rosa som kändes både fräsch och fin nu till våren. Stenarna gör även att de gnistrar till, så fint!
Det är så kul att komma till Tara för naglarna blir aldrig lika något jag haft innan och hon är alltid full med inspiration så jag själv slipper tänka på vad jag vill ha.
Vill ni boka tid hos Tara så heter hennes salong Tara.K och ligger i Jakobsberg, hennes nr är 0769471625. Vill ni se mer av hennes naglar och få inspiration så heter hon Taraasnaglar på instagram.

Förra gången var första gången jag gjorde mina fransar hos Marta och aldrig har mina fransar hållit så bra! Jag hade egentligen inte ens behövt komma på återbesöket men gick dit ändå eftersom jag hade bokat in. I vanliga fall brukar fransarna se väldigt slitna ut dagarna innan återbesöket men denna gången när jag varit hos Marta så såg de inte slitna ut alls. Det jag hade fått höra om Marta innan var att hon verkligen är den bästa, det var därför jag så gärna ville börja gå hos henne för jag hade hört att hon var otroligt noggrann och att hennes fransar höll mycket längre än vanligt. Med facit i hand så är det sant 🙂 Jag har volym fransar och längden är blandat efter min form på ögat, från 9 mm till 13 mm. De ser väldigt naturliga ut då fransarna bara är 0.07 mm tjocka 🙂
Vill ni boka tid hos Marta så jobbar hon på salongen Ciao Bella i Barkaby. Hennes nr 0760843584 och ni finner henne även på instagram under namnet Lashesbymarta.

Första bilden är två dagar innan mitt återbesök på fransarna, ja ni se själva att de fortfarande var fina. Bilden nedanför är direkt efter återbesöket 🙂

fransar1

fransar

naglar

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar