Annons
AnnonsNya fransar och glittriga naglar


Gjorde nyligen om mina naglar och fransar igen vilket jag gör varje månad. Louise som gör mina fransar finns i Karlstad, är såå tacksam att ha en som är så duktig på det hon gör där jag bor. Jag är nämligen så kräsen och åker annars gärna en bit för att få det bästa.
Louise finner ni på salong ”Hos Ann-Sofie” i Karlstad men hon arbetar även i Kristinehamn på salong ”Agaton”. Vill ni boka tid hos henne så når ni henne på tel: 076 817 33 31 eller maila henne: louise.fransar@gmail.com
För er som undrar så har jag volymfransar och 14mm som längst 🙂
 IMG_0829

Sen finns de dom pärlorna i andra städer som jag gärna bokar tid hos direkt när jag besöker staden, Effi är en sån person. Henne försöker jag besöka så ofta jag kan då jag älskar naglarna hon gör. Jag åker till Gbg för att göra naglarna hos henne och sen passar jag gärna på att ta en shoppingtur och och mysdag i Gbg efter. Älskar dessa stunder, egentid!

Effi känner många till då hon tex har en väldigt stor instagram pga sitt fantastiska arbete! Om ni inte redan spanat in henne på insta så gör det: nailsbyeffi heter hon där. Där kan ni finna massa inspiration! 🙂
Effi arbetar på en jätte mysig salong mitt på avenyn och första gången trodde jag hon var skitdyr för hon var så duktig och arbetar så centralt, men ack så fel jag hade. Tjejen har fötterna på jorden och har helt normala priser, så passa på att boka tid hos henne nu inför jul och nyår! Själv har jag redan bokat tid för de tiderna brukar försvinna fort, alla vill ju va extra fina då 🙂
Effi når ni på tel: 073 520 07 08 🙂

IMG_0895

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar