Annons
AnnonsNya extensions hos bästa Simon


Den där känslan när man äntligen får sätta sig i frisörstolen igen är helt underbar! Är inte håret fint så känns inget bra, det gör verkligen allt! Mitt hår hade blivit solblekt av bl.a resan på Mauritius och jag hade en tråkig utväxt. Mina extensions hade även börjat växa ner. Tejpen på mina extensions satt dock lika bra och håret var fortfarande i toppskick.

Förra gången jag var hos frisören så tog Jimmys syster med mig till Simon på salong Boman. Jag var verkligen jätte nöjd efter då jag bl.a inte tappat en enda slinga (Simon byter ut originaltejp mot sin egna) så bokade ny tid där 🙂
Simon tyckte att vi kunde flytta upp mina extensions från Toupéma Belgal då kvalitén var så fin men jag valde till slut att göra om det helt. Så nya fina extensions med volym och ny fräsch färg i botten.

Här har ni en före och efterbild, på förebilden har jag tagit ur mina extensions och en två dagars gammal fläta haha 😉 Som ni förstår så är jag supernöjd med resultatet 🙂

Vill ni boka tid hos Simon så når ni honom på telnr 0586-310 27
IMG_1855

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar