Annons
AnnonsNya bröst -Bellakliniken


För ett litet tag sen så var jag på Bellakliniken hos Johan och pratade lite om mina bröst. Jag gillar mina 440cc som jag har i dagsläget men skulle ändå vilja ha dom mer fylliga och mer klyfta. Så nu har vi bestämt att jag ska byta implantat och öka i storlek. Kommer behöva gå upp till 620cc för att få en bra skillnad och operationen kommer ske rätt så snart 🙂
Jag är sjukt nervös, rädd att det kommer bli stort samtidigt som jag vet att det kommer bli bra. Jag litar verkligen till 100% på Johan Nordquist som är kirurg på Bellakliniken, han har bra omdöme och skulle aldrig göra något som inte skulle bli fint. Så känner mig otroligt trygg av att ha honom som kirurg.

Det är inte bara fylligare bröst som lockar mig utan även de nya implantatet Motiva som han har börjat använda. Motiva är det modernaste implantatet på marknaden med det nyaste och mest formbara silikonet. De andra implantaten konstruerades för 20 år sen men Motiva görs med den senaste teknologin. Efter att ha suttit och läst om Motiva så vill jag inte ha något annat implantat! Motiva ger helt enkelt snyggare bröst som känns naturligast.

Johan Nordquist på Bellakliniken anses vara en av Sveriges bästa kirurger och det var därför jag valde honom från början. Bellakliniken är även den enda klinik i Skandinavien som lägger in implantat genom armhålan med hjälp av endoskopisk operation, så kallad ”titthålsteknik”. Det gör att de kan då göra fickan (som implantatet sen läggs i) helt under ögats kontroll, vilket gör att de har lättare att se implantatets placering, och kan se eventuella blödningar. Den postoperativa smärtan blir lindrigare och så kallad muskelpåverkan efter operationen blir avsevärt mindre.

Jag vet att det är väldigt många som är nyfikna och intresserade av att läsa om bröstoperation så jag har bestämt mig för att här på bloggen berätta om hur det går till innan, under och efter en operation. Ni kommer få veta allt som om ni vore vid min sida under hela denna resan! Ni kan även ställa frågor i kommentarfältet och jag kommer lyfta fram och besvara dom 🙂

kropp_head

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar