Annons
AnnonsNy inredning


Jimmy gör verkligen allt för att jag ska trivas och han vill verkligen att jag flyttar in helt och hållet hos honom. För ett tag sen så satte han mitt namn på hans brevlåda, supergo. Sen har han alltid gjort småsaker här hemma för att ge mig  utrymme. Men nu i helgen så överraska han mig helt! När jag kom hem från jobbet så var inte bara middagen klar, på bordet stod rosor, fint vin och mitt favoritgodis. Han hade även röjt ut alla garderober/förråd, målat om i dom, skruvat ihop nya möbler och slängt ALLT som jag inte tyckte om! T om gardinerna som jag alltid har svårt för hade åkt i soporna.
Med öppna armar så säger han ”nu är allt som du vill ha det, allt är slängt, nu får du flytta in och inreda igen”. Så go!

Inredning är något jag verkligen älskar, och allra helt från grunden. Jag vet inte om Jimmy bara är väldigt go eller även fruktansvärt smart som spär på min vilja att ha gemensamt boende nu 😉
Jag kan säga att jag var inte sen på att vilja överraska tillbaka så jag stack iväg och beställde en ny soffa. En STOR soffa som vi alla kan mysa i. Dock var det en månads leveransid på den.. Köpte även två superfina marmorbord som vi ska ha som soffbord samt en lampa ovanför.
Längtar till vi får hem allt! 🙂

På bilden ser ni lampan samt de två borden, ni finner dom på Mio 🙂

lampabord

TAGGAR
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar