Annons
AnnonsNaturliga läppar igen


Första selfien på 5 veckor sen jag blev sjuk, måste nog va någon form av personligt rekord haha! Har iaf under denna tiden även tagit bort mitt juvaderm som jag hade i läpparna. Så till alla er som undrat hur jag ser ut utan, nedför har ni svaret 😉

Anledningen till varför jag valde att ta bort det var för jag inte ville ha så stora läppar längre, hade tröttnat helt. Kanske hade det lite med min viktnedgång att göra också då det bara kändes konstigt helt plötsligt.
Det finns ett motmedel mot juvaderm/restylane som heter Hyalase. Man sprutar in det i läpparna och under 48 timmar så bryts juvaderm/resylane ner. Inte helt smärtfritt men effektivt.

Hyalase ska man dock vara lite försiktig med då det är ett läkemedel och allergisk reaktion kan uppstå.  Medlet bryter heller inte alltid ner helt jämt och det kan krävas flera behandlingar för att få bort allt. För mig tog det tre behandlingar…
Det gäller även att göra detta hos någon erfaren och duktig person då motmedlet i värsta fall även kan bryta ner ens egna vävnad och det vill man ju absolut inte!

Jag har valt att gå hos Carina Gamborg som har ett otroligt bra rykte om sig, inte bara erfarenhetsmässigt utan för hon även är realistisk.
Carina finner ni på Art Clinic.

IMG_0428

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar