Annons
AnnonsNails By Effi


Det blev en tur till Göteborg igår igen.. Hade bokat in en dag med massa egentid, fixade b la mitt hår och så hade jag tid hos bästa Effi! Effi är otroligt ödmjuk och gullig tjej som är väldigt duktig på naglar! Hon har precis öppnat ny salong på avenyn i Göteborg som är otroligt fin och mysig! Bra läge med spårvagnarna utanför och bra parkeringsmöjligheter strax utanför för oss som kommer lite utifrån och har bil 🙂

Jag fann Effi på Instagram från början då hon har ett stort konto där som många följer för inspiration och jag var en av dom! Sen fick jag möjligheten att få en tid hos henne och herregud så nöjd jag varit när hon gjort mina naglar! Hon är noggrann, har massa roliga idéer och gör allt perfekt från grunden!
När man har så långa naglar som mig så är det viktigt att de är bra gjorda för annars bryts de lätt av, men när Effi gjort dom så håller de verkligen i flera veckor!

I och med att hon öppnat ny salong så tar hon emot fler nya kunder igen, så vill ni få möjligheten att gå hos henne så får ni passa på nu 🙂 Det är lätt att tro att hon ska va svindyr när hon är så populär men hennes priser är helt normala och t om lägre än på vissa andra ställen 🙂

Ni finner EffiEngelbreksgatan 26 i Göteborg. För att boka tid så når ni henne på nr: 073-520 07 08
Eller spana in hennes Instagram för massa inspiration: Nailsbyeffi

naglar
Klockan är från Yvettehass

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar