Annons
AnnonsNackspärr from hell


Åh herre, vaknade för ett par dagar sen med världens nackspärr. Hade på riktigt fastnat snett uppåt! Har aldrig varit med om nått liknande. Fy! Så värmekudde, smärtstillande, tigerbalsam, massage och försök till att iaf kunna hålla huvudet rakt har varit min kamp sista dagarna!
Va hemma hos min familj igår, stod i köket och försökte prata med dom men alla gick bara förbi och ingen svarade. Till slut så höjer jag rösten när alla lämnat mig i köket och säger:

-Himla roligt att snacka med er alla!
-Va? Prata du med oss? Trodde du gick runt med telefonen på axeln och snackade i tel..
-Nej jag är så här sne för jag har NACKSPÄRR! 
-Hahahahahaha!!!

Bilden är tagen på mitt ena jobb Make up store innan jag fick nackspärr haha 😉 Älskar lätta sotningar som markerar ögat utan att bli för mycket. Ögonskuggan ”Smog” (ljusare brun) från Make up store är perfekt för detta, lägg den i globlinjen och under ögat tillsammans med en lite mörkare skugga i ytterkanten på ögonlocket (tex ”Kakaw” som är mörkbrun) så får man fina ögon på ett kick 🙂

12066001_10156256546675321_4730644544029190118_n

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar