Annons
AnnonsMina höstjackor


Jag beställde en bomberjacka från Elly Pistol i slutet på sommaren och var så otrolig nöjd med passform och kvalité, den kändes så mycket dyrare än va den var. Så den blev snabbt en favorit i min garderob med sitt turkosa innerfoder!
Så när jag såg att Elly Pistol fått in en ny bomberjacka i höstens kollektion så kunde jag inte motstå den!
Jag älskar detaljerna, sömmarna, det lila innerfodret (snyggt att rulla upp ärmarna så det syns lite extra) och gulddetaljerna! Jag är kär! Denna kommer jag använda lika flitigt som jag använt min förra bomberjacka!

Beställde även en kappa, kul att kunna variera sig lite! Bomberjackan kommer passa till allt och kappan kommer va superkul när man vill klä upp sig lite mer. Älskar fallet baktill på kappan, så himla fint! Sen den stora mysiga kragen och även denna har det lyxiga lila innerfodret. Så snygg detalj!

Jag har nog aldrig varit så förväntansfull när jag beställt hem något innan, men det är för jag var så nöjd sist med allt. Sen så var det verkligen kärlek vid första ögonkastet när jag såg dessa två! Bild kommer direkt när jag fått hem mina höstjackor 🙂 Tills dess får ni tråna efter deras bilder som jag lånade från deras hemsida, vill ni se mer bilder så kan ni kika in på Ellypistol.com

dsc_1200_grande.1441632946

dsc_1233_grande.1441632948
dsc_1365_grande.1441632956
dsc_0421_grande.1441788171

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar