Annons
AnnonsMin nya operation -Bellakliniken


Jag gjorde en bröstförstoring i våras på Bellakliniken i Helsingborg. Jag hade opererat mig där innan och lagt i 440 cc men valde denna gången att göra dom lite större så bytte implantat till 620 cc. I samband med detta så bytte jag även märke på mina implantat till Motiva som är det säkraste och nyaste på marknaden. Kändes tryggt och bra att veta att man har det bästa, det är ju ändå min kropp det handlar om.

Tyvärr så blev jag sjuk i annat strax efter operationen och gick sammanlagt ner 17 kg. Jag som inte hade någon övervikt sen innan blev väldigt underviktig och detta påverkade såklart mina bröst när de skulle läka.
Till en början såg de ut att gå bra, brösten va så fina och jag var så otroligt nöjd med allt, storlek, form och klyfta! Men sen under min viktnedgång så såg jag att ena brösten inte riktigt läkte som det skulle.

Vid såna här tillfällen är man extra glad att man valt en riktigt duktig kirurg och klinik som verkligen bryr sig om sina patienter. Dr Johan Nordquist såg till att jag fick en ny operation snabbt och fixade mitt bröst utan några problem! Jag är så otroligt tacksam!!
Jag har så många vänner som opererat sig på andra kliniker som fått problem och de har fått stå helt själva för en ny operation trots att kirurgen gjort fel eller att de fått implantat som sen visat sig vara farliga för deras kropp.
Men min viktnedgång var ju inte min kirurgs fel, men ändå ställer han upp och gör en ny operation på mig så det ska bli bra igen! Helt otroligt!
Så tusen tack till Dr Johan Nordquist och Bellakliniken, jag är så tacksam att jag valde er från första början! <3 <3

Här kommer en bild, tagen 2 min innan operation. Har precis duschat och ligger helt ofixad i min säng på mitt rum. Har fått lite lugnande så är trött som man kan se.
Vill ni läsa mer om min bröstförstoring så kan ni bara klicka på kategorin ”Bellakliniken”, där kan ni läsa min operationsberättelse och massa tips och råd inför en bröstoperation.

Ni kan även besöka Bellaklinikens hemsida på www.bellakliniken.com

IMG_9509

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar