Annons
AnnonsMin hudvård


Jag får många frågor om min hudvård så här kommer ett inlägg med min dagliga hudvårdsrutin. Jag blandar två olika märken som dock funkar väldigt bra ihop med varandra, NeoStrata och Exuviance. Båda två har syror i sig men de ”krockar” inte med varandra vilket gör att de blir en utmärkt kombination tillsammans.

Jag har i många år alltid använt hudvård med syror då jag tycker de ger den bästa effekten på min hud. Det ger mig massa fukt i huden och löser även upp orenheter som annars kan vara lite svåra att få bukt med.

Jag skriver nedanför stegvis i vilken ordning jag använder mina produkter, vad dom heter och vilken effekt dom har på huden.

1.) Varje morgon och kväll gör jag rent ansiktet med Clarifying Facial Cleanser från NeoStrata som är en tvålfri rengöringsgel. Den är både återfuktande med PHA (en syra som som bl a binder fukt ) och antibakteriell. Denna produkten var den första jag testa i NeoStrata och jag såg stor skillnad på min hud direkt då den löste upp många partier av orenheter. Så denna kan jag verkligen rekommendera om ni bara vill testa en ny produkt.

2.) Efter att ha gjort rent ansiktet så använder jag mig av ett ansiktsvatten/toner,  Moisture Balance toner från Exuviance som innehåller båda AHA-syra och PHA-syra, Denna toner har en skön blandning av växter och en exklusiv antiagingformula som förbättrar hudens klarhet och varsamt ökar fukttillförseln till huden. En toner återställer även ph-balansen i huden samt tar bort de sista make up resterna.

3.) SkinRise Bionic Tonic från Exuviance är 36 st engångspads med vitamin A, C och E som fräschar upp huden genom att återfukta, strama upp, jämna ut och rena huden. Huden blir strålande med bättre klarhet, jämnhet och fasthet. Den har också antiagingfördelar eftersom den skyddar huden mot fria radikaler. Jag brukar använda dessa pads i kur istället för min vanliga toner när jag vill fräscha upp ansiktet lite extra.

4.) Ett bra serum är ett måste för min hud och Bionic Face Serum från NeoStrata gör enorm skillnad på min hud! Med laktobionisk syra och vitamin A, C och E så ger detta anti-aging serum intensiv fukt. Den är även mjukgörande och läkande för huden. Serumet förebygger och reparerar och huden ser genast mycket fräschare ut.

5.) Daytime Protection Cream från NeoStrata är en lätt icke-fet dagkräm med solskydd 15 med hög fuktmängd som höjer den naturliga skyddsbarriären. Hudens struktur och färg förbättras och förekomsten av fina linjer och rynkor reduceras.

6.) Ultra Moisturizing Face Cream från NeoStrata med vitamin E är extra återfuktande, uppmjukande kräm som förbättrar hudens tålighet. Denna krämen använder jag som nattkräm.

7.) Man får inte glömma bort en ögonkräm. Huden runt ögonen är ofta mycket ömtålig och det är oftast där dom de första fina linjerna visar sig. Jag lovar dig att du kommer tacka dig själv om några år när du börjat använda detta. Jag använder Bionic Eye Cream från NeoStrata som är en specialutvecklad ögonkräm som förutom att motverka och minimera fina linjer så minimerar den även mörka ringar runt ögonen.

hudvård

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM JULIA

Julia Krischel är känd efter att ha medverkat i flera dokusåpor som Top Model, Paradise Hotel och Big Brother. Hon lever livet efter sin egen väg och är inte rädd för att gå emot strömmen. Julia är utbildad makeup artist och hudterapeut och älskar allt inom skönhet. Hennes andra passion i livet är matlagning. I bloggen kommer ni bland annat få ta del av smaskiga recept och inspirerande skönhetstips.

juliakrischel@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar